ΠΡΟΦΙΛ

Διανύουμε ήδη την τρίτη δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας μας στον επαγγελματικό στίβο.

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της πώλησης αλλά και της μετέπειτα τεχνικής υποστήριξης, στο service, τα ανταλλακτικά και την επισκευή συσκευών όπως: κλιματιστικά, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές ( ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια, κουζίνες κ.λπ. ), στηριζόμενοι πάντα στη ποιότητα και την υψηλή τεχνολογία.

Στόχος μας είναι η υψηλού επιπέδου σωστή και άμεση εξυπηρέτηση και για την επίτευξη αυτού του σκοπού ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέα εξέλιξη στο χώρο μας και τα στελέχη μας εκπαιδεύονται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες.

Η τριακονταετή και πλέον επιτυχή πορεία μας στο χώρο, μας έχει εμπλουτίσει με την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία. Επιπλέον μας έχει διδάξει ότι μόνο με εντιμότητα και ειλικρίνεια μπορούμε να κερδίσουμε τον σεβασμό και την εκτίμηση των πελατών και έτσι να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες συνεργασίας.

Διαθέτουμε μια πλούσια γκάμα από προϊόντα, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα και μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και οικονομικές προτάσεις σε οποιοδήποτε θέμα κλιματισμού, ή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών χρειαστεί.

Παρέχουμε γρήγορη ανταπόκριση σε όλη την Αττική, με κατ’ οίκον εξυπηρέτηση και επαγγελματική ευσυνειδησία, χτίζοντας έτσι μία σχέση εμπιστοσύνης, μεταξύ εμάς και των πελατών μας.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη φόρμα, ή στο τηλέφωνο: 210-9510411 ή στο fax: 210-9532659.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Με εκτίμηση
Παναγιωτίδης Φώτης

Υπηρεσιες

Επισκευες κλιματιστικων

Πωληση κλιματιστικων

Τοποθετηση κλιματιστικων

Επισκευες οικιακων συσκευων

Πωληση αφυγραντηρων

Πωληση ταχυθερμοσιφωνων

Συντηρηση κλιματιστικων

Πωληση ιονιστων